The Blue Bear - прах за пране Aloe dream

  • Кат. номер: BPNAD
20,90 лв.

Нашият прах за пране е  направен с внимателно подбрани съставки, за да бъде нежен към детската кожа и достатъчно силен, за да бъде прането чисто и свежо. Създаден само от четири съставки, които са продукти от нашата природа. В него няма да намерите сложни химични съединения и е 100% биоразградим.
Създаден е с любов за нашите деца, а вече го споделяме и с вашите мъничета.

 

Предназначен за пране на всички детски дрешки- бели и цветни дрехи

- Не съдържа оптични избелители, багрила

- Не съдържа ензими

Прах за пране The blue bear е създаден да запази децата и природата такива каквито винаги са били – Чисти!

 

Кокосовият прах за пране е създаден за нежно изпиране на бебешки дрехи. Специално забъркан с осапунено кокосово масло, за да бъде прането чисто и свежо. Съчетанието на натуралния сапун със силата на кислорода е най-добрият начин за постигане на безупречен резултат, който не е за сметка на нашата природата! Създаден за хора с чувствителна кожа.

Направен с внимателно подбрани съставки, за да бъде нежен към детската кожа и достатъчно силен, за да бъде прането чисто и свежо. Универсален препарат за пране на всякакви тъкани от 15° до 90° – за 25 перални (според твърдостта на водата и степента на замърсяване на прането). С натурален сапун от кокосово масло за ефикасно изпиране без химикали или ензими. Безвреден за кожата, за здравето и за околната среда!

                                                                                                 

  • Със свеж хипоалергенен аромат Аloe dream
    • За пране в пералня или на ръка
    • Без ГМО
    • Не е тестван върху животни

Начин на употреба:
Подходящ за пране в пералня и на ръка. Поставете препарата в отделението на пералнята или директно при дрехите, като следвате дозировката за около 4.5 кг пране: 40гр. при мека вода / леко замърсяване; 50гр. средно твърда вода / нормално замърсяване; 70гр. при твърда вода / силно замърсяване. Посочените дозировки са препоръчителни при пране на бебешки и детски дрешки, за възрастни завишете леко количествата.

В нашия препарат няма да намерите сложни химични съединения , биоразградим

 

Състав - Активен кислород >30% Натурален, кокосов сапун<15%, Хипоалергенен аромат<5%. Допълнително – натриев хлорид, лимонена киселина.

Подобни продукти