Течен оцветител за свещи - Червен

5,50 лв. 4,85 лв.

С течните багрила за свещи се работи изключително лесно.  Те се разтварят бързо във восъка и не е нужно да прекарвате дълго време в бъркане докато се разтвори. Течната боя е без мирис и не съдържа токсични вещества.

 

Нашите течни оцветители са силно концентрирани багрила на маслена основа, могат да се използват с всички видове парафин, гел за свещи, соев и палмов восък.

 

Течните оцветители за свещи са практически без неразтворими вещества. Боята е силно концентрирана, така че са ви необходими само няколко капки за една свещ. Можете да смесвате различните цветове течни оцветители, за да създадете нови цветове. Абсолютно забавление при използване!Крайният цвят може да варира в зависимост от вашия тип восък, аромат и всякакви други добавки, така че не забравяйте да тествате и да си вземете бележки, за да постигнете желаните нюанси.Препоръчителен разход на употреба от 0,5% до 1,5% Разклатете добре преди употреба!Течната боя за свещи НЕ ТРЯБВА да се използва в сапуни или продукти за баня и тяло!

Използвайте ръкавици при работа с оцветителите!

Разфасовка от 50мл.

Подобни продукти