Копринени пашкули от буби 50бр.

7,99 лв. 6,99 лв.

Копринени пашкули от буби

Пакетът включва: 50бр.Пашкул от копринена буба

Описание: 100% естествени копринени пашкули, които съдържащи овлажняващ фактор от копринен протеин и серицин, страхотни ефекти за почистване и освежаване на кожата ви. Широко използвани за скраб за лице, почистващ препарат за лице ,сапуни, домашна козметика.

Как да използвам:

За влагане в сапун по студен или топъл метод, поставете във разтвора с натриева основа.

За почистване на лицето: Преди употреба измийте пашкулите с топла вода. Потопете ги в топла вода за около 3-5 минути или до пълно омекване при 45-60 градуса. Поставете пашкулите на показалеца, когато омекнат, и след това нежно масажирайте кожата с пашкула. След употреба измийте пашкула и оставете да изсъхне. Пашкулът се използва неколкократно (2-3 пъти).

Забележка:

1. Има особена миризма, когато топката от естествен пашкул се постави в топлата вода за накисване. И понякога може да има черна материя, което е нормално явление, моля, не се притеснявайте за това.

2.След като сте получили пакета, може да има дисформация по време на транспортирането на дълги разстояния. Моля, не се притеснявайте, просто поставете пръстите си внимателно към хлътналия връх нагоре, пашкулите могат да се възстановят от деформация, което няма да повлияе на качеството и употребата.

 

Подобни продукти