ОСНОВА ЗА САПУН "РАЗТОПИ И ИЗЛЕЙ" - С КОЗЕ МЛЯКО

  • Кат. номер: SB - M&P coa
17,29 лв. 15,56 лв.

Бяла глицеринова основа с козе мляко, без съдържание на SLS, за приготвяне на  домашни сапуни.

Като производител на нашите сапунени бази, ние предлагаме цени на едро за клиентите ни. Минимално количесто, за да се възползвате от цената на едро е едно блокче сапун около 10,5кг.

Цена на едро над 10кг. е 9,60лв./кг. може да поръчате от тук

Нашата основата за сапун представлява готова смес-сапун с помоща, на която можете лесно и забавно за приготвите домашен сапун. Приготвянето на сапун с такава основа прави работата лесна, както за деца така и за възрастни. За да направите вашите сапуни е необходимо да добавите по желание аромати, цветове и масла. Изливате във формички и след няколко минути можете да се насладите на прекрасните си творения.

Глицериновите сапуни са познати от близо 200 години. Те са с високо съдържание на глицерин, съставна част на всички масла. На външен вид са от мътни до прозрачни.Те задържат по-добре ароматните вещества и не ги променят.  Произвеждат се от много чисти, висококачествени суровини. Растителните екстракти и масла добавени към тях оказват своето специфично действие. Могат да се използват ежедневно, без риск от странични ефекти. Използването на глицеринови сапуни дарява на кожата влага, мекота, свежест и младежко излъчване. Високото съдържание на глицерин спомага за запазване на естественото ниво на влажност на кожата. Той съчетава ефективното почистване и приятно усещане на кожата . Притежава добра  пенливост и ниска степен на разлагане от водата.  

 

Като производител на нашите сапунени бази, ние предлагаме цени на едро за нашите клиенти. Минимално количесто, за да се възползвате от цената на едро е едно блокче сапун около 10,5кг.

Цена на едро над 10кг. е 9,60лв./кг. може да поръчате от тук

Подобни продукти