ОСНОВА ЗА САПУН "РАЗТОПИ И ИЗЛЕЙ - ПРОЗРАЧНА с кокосово и рициново масло

  • Кат. номер: SB - M&P-coco&ricini
19,45 лв. 17,50 лв.

Прозрачна глицеринова основа с кокосово и рициново масло без SLS и SLES за приготвяне на сапуни. 

С тази сапунена база глицериновите сапуни са по-пенливи, по-меки и с отлични измивни качества. 

Като производител на нашите сапунени бази, ние предлагаме цени на едро за клиентите ни. Минимално количесто, за да се възползвате от цената на едро е едно блокче сапун около 10,5кг.

Цена на едро над 10кг. е 9,7лв./кг. може да поръчате от тук 

Цена на сапунена база за блокче от 5кг. е 11,41лв./кг. може да поръчате от тук

Нашата основата за сапун представлява готова смес-сапун с помоща, на която можете лесно и забавно за приготвите домашен сапун. Приготвянето на сапун с такава основа прави работата лесна, както за деца така и за възрастни. За да направите вашите сапуни е необходимо да добавите по желание аромати, цветове и масла. Изливате във формички и след няколко минути можете да се насладите на прекрасните си творения.

Глицериновите сапуни са познати от близо 200 години. Те са с високо съдържание на глицерин, съставна част на всички масла. На външен вид са от мътни до прозрачни.Те задържат по-добре ароматните вещества и не ги променят.  Произвеждат се от много чисти, висококачествени суровини. Растителните екстракти и масла добавени към тях оказват своето специфично действие. Могат да се използват ежедневно, без риск от странични ефекти. Използването на глицеринови сапуни дарява на кожата влага, мекота, свежест и младежко излъчване. Високото съдържание на глицерин спомага за запазване на естественото ниво на влажност на кожата. Той съчетава ефективното почистване и приятно усещане на кожата . 

 

 

Подобни продукти